Carnestoltes 2016

El proper dissabte 6 de Febrer hi ha la Rua de Carnaval de Vilassar de Mar, com molts de vosaltres ja ho sabeu, l’Escola del Mar hi participa.

Som una comparsa de més de 120 persones , amb moltes ganes de lluir disfressa , carrossa i ball. .A les 19 h, concentració de les comparses al carrer Sant Artur. A les 19.30 h, pregó del Rei Carnestoltes i Gran Rua 2016. Recorregut: Sant Artur, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Mestral i plaçaTarradellas. A les 22 h, ball de disfresses, coronació de la Reina del Carnaval 2016 i lliurament de premis, al pavelló d’Esports Municipal Paco Martín.Esperem veure-us a tots pel recorregut, animant i ballant. I també us demanem que voteu per la Nostra Comparsa de l’Escola. A més a més de les votacions del jurat, hi ha un premi a la millor comparsa votada pel públic.

Es pot votar només entre l’inici i el final de la rua, fent servir el número identificatiu i el codi QR que portarà la nostra carrossa. Amb el mòbil es pot votar. A veure si aquest any guanyem el vot del públic !!

Us esperem dissabte. I l’any vinent volem ser encara més participants….Salutacions,

AMIPA Escola del Mar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *