Saned amb les recomanacions del Departament de Salut

Benvolgudes Famílies,

Aquest matí era notícia als mitjans de comunicació la darrera de les recomanacions del Departament de Salut. En aquest cas ha recomanat a les famílies i als responsables dels menjadors escolars que no es forci els nens ni se’ls insisteixi perquè es mengin tot el que tenen al plat. De fet, alerten que és negatiu, perquè pot generar aversió a certs aliments i conductes poc saludables. Seguint el consell de pediatres i nutricionistes, l’Agència de Salut Pública defensa que les criatures mengin segons la gana que tenen.

De fa més de 10 anys que a Saned treballem en aquesta línia. Pensem que cada infant és diferent i que hem de respectar el seu ritme i les seves necessitats.

Aprofitem l’avinentesa per compartir amb vosaltres 3 punts fonamentals en els nostres menjadors:

>Mai forcem als infants a acabar-se el que tenen al plat. Volem que ho tastin tot, això sí. Però no en fem un drama. Volem que en gaudeixin. Menjar és una necessitat, sí, però també ha de ser un plaer.

>Servim als infants una ració que sabem que es podran menjar. Els coneixem i mirem de respectar els seu ritme i les seves preferències.

>No volem que es quedin amb gana. Per això sempre poden repetir un cop s’hagin acabat l’àpat. Seguirem treballant per oferir el millor servei!

En fi! Estem contents de veure que anem de costat amb les recomanacions del Departament de Salut i volíem compartir-ho amb vosaltres!

L’Equip de Coordinació de Saned

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *