Recordeu: 9 de març reunió colònies

Benvolgudes famílies,

fa dos cursos es va crear una comissió de l’Amipa amb l’objectiu que els nostres fills i filles poguessin gaudir d’unes colònies en companyia dels seus amics/amigues amb qui comparteixen  tantes hores. Com és ben sabut , a l’escola del Mar només es realitzen les colònies a sisè de primària, com a viatge de fi d’estudis. És per això que des de la nova comissió de colònies de l’ Amipa volem oferir l’oportunitat que els infants puguin gaudir d’aquesta experiència molt abans. Així doncs, després de treballar sobre el tema seriosament i recollit aquesta inquietud de moltes famílies, hem arrancat aquesta iniciativa amb una proposta ferma.

Us proposem pels cursos de 2n, 3er, 4rt i 5è, unes colònies promogudes des de la comissió de l’Amipa però organitzades directament per la casa de colònies escollida per aquest curs 2017. Volem remarcar que l’organització de  les colònies (inscripcions, pagaments, activitats, monitors, etc.) serà gestionada directament pels professionals responsables de la casa de colònies. Des de l’Amipa oferim aquesta proposta per tal que s’apuntin quantes més famílies millor, però no ho gestionem.

Us convidem:

A la sessió informativa que tindrà lloc el proper 9 de març al menjador de l’escola del Mar a les 20:00 h. Els responsables de la casa de colònies hi assistiran i ens exposaran el cap de setmana tan especial que ens han reservat pels nens i nenes de 2n a 5è de primària, el qual tindrà lloc al més de juny.

 Esperem que assistiu i que aquesta iniciativa sigui recolzada àmpliament per poder-la repetir periòdicament.

Us hi esperem!

Moltes gràcies

Comissió Colònies Amipa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *