Èxit a la Festa d’Extraescolars! Gràcies a tots!

El passat dissabte 10 de juny es va celebrar la festa fi de curs i extraescolars, es van realitzar tallers molt divertits pels petits: jardiners per un dia, van poder plantar les seves pròpies hortalisses, van elaborar súper mega estructures amb escuradents i cigrons, tot una obra d’art!, maquillatge de fantasia per poder ser princeses, papallones o pirates…. i activitats inclusives i durant tota la festa hi va haver exhibicions d’extraescolars de tot el que han après els alumnes de l’escola al llarg del curs i una súper festa de l’escuma per acabar aquest dia tant fantàstic!

Servei de bar, venda de crispetes, merchandising i molta animació!

Moltes gracies a tots per fer-ho possible, ens veiem el curs vinent!

GALERIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.