Aquest dijous reunió colònies

Benvolgudes famílies,

 

Tal com us vam anunciar abans de festes, us convidem a la reunió que tindrà lloc aquest dijous 25 de gener a les 18:30 h. on s’informarà de tot el que calgui sobre les colònies d’aquest curs que es duran a terme els dies 19, 20 i 21 de maig pels alumnes de 2n a 5è. I aquest any com a novetat també hem reservat el dissabte 17 de març pels infants de 1r i les seves famílies, perquè gaudeixin d’un dia molt especial amb activitats incloses, a la mateixa casa de colònies Clar del Bosc.

Alba Serveis educatius es desplaçaran fins la nostra escola per fer-ne la  presentació de tot plegat  i resoldre qualsevol dubte.

Ens fa molta il·lusió tornar a repetir aquesta experiència inoblidable pels nostres  fills i filles.

Us hi esperem a tots i a totes!!!

 

Moltes gràcies.

Atentament,

Comissió Colònies Amipa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *