Consulta aquí tota la info de la caminada familiar

CAMINADA FAMILIAR INAUGURAL DE LA SETMANA DE LA SALUT

ATENCIÓ! AQUEST ITINERARI ÉS NOMÉS PER ALS PARTICIPANTS INSCRITS A LA CAMINADA AMB SORTIDA DES DE L’ESCOLA DEL MAR.

Diumenge 6 de maig s’organitza una caminada familiar, dins la VII Setmana de la Salut a Vilassar de Mar. Finalment s’han tancat les inscripcions amb 600 persones inscrites, de les quals 106 són gent de la nostra escola.

Us fem arribar el traçat del recorregut per poder anar veient tot l’itinerari.

CONSULTA AQUÍ L’ITINERARI

EXPLICACIÓ DE L’ITINERARI DE LA CAMINADA

? La distancia total de la ruta llarga (en verd) és de 10 km.
? Pels quI no vulguin fer el tros de muntanya (tram on hi ha el desnivell més pronunciat) i enllaçar directament amb la baixada (punt d’unió fucsia, per sobre la deixalleria), la distància es veu reduïda, aproximadament, en 2,4 km. Per tant, la ruta curta és de 7,6 km.
? Pel que fa a l’arribada, també hi ha dos itineraris, a partir del camp de futbol. Les dues distàncies anteriors son comptades amb l’itinerari llarg d’arribada. Per tant, amb l’itinerari curt (en blau) serien uns 400 mt. menys:
▪Ruta llarga amb itinerari curt d’arribaba: 9,6 km
▪Ruta curta amb itinerari curt d’arribaba: 7,2 km
?Hi haurà dos avituallaments d’aigua i fruita. Un estarà situat just en el punt d’intersecció de la ruta llarga i la ruta curta (camí de la Mina cantonada amb urbanització Salvador Espriu) i l’altre just abans d’iniciar la baixada (camí de Cabrera cantonada c/Burriac).

 

TROBADA: SORTIDA DES DE L’ESCOLA DEL MAR

HORA: A LES 10H. (ES RECOMANA ARRIBAR ABANS PER TAL DE PODER RECOLLIR LA SAMARRETA)

RECOLLIDA DE LA SAMARRETA: A PARTIR DE LES 9.15H.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *