Casal d’estiu 2020

Famílies, ens plau informar-vos que un any més les AFA de les escoles públiques de Vilassar de Mar tornem a unir-nos per fer possible una proposta de Casal de Municipi d’estiu pels nostres infants. Aquest any, com bé sabeu, les circumstàncies són molt excepcionals i la nostra proposta de Casal s’ha hagut d’ajustar. En aquest sentit, s’ha considerat que la prioritat és que els infants es puguin re-trobar durant el casal amb companys/es de l’escola i que aquest espai sigui una oportunitat per recuperar el contacte amb persones estimades.
Com anys anteriors Cercle i Naïfar seran les encarregades de la proposta educativa dels casals. L’ajuntament de Vilassar de Mar facilitarà que es puguin obrir les 4 escoles públiques del municipi (els Alocs, Escola del Mar, Pérez Sala i Vaixell Burriac) per tal que cada infant pugui participar al Casal de la seva pròpia escola. En funció del nombre d’infants inscrits i sempre que hi hagi un mínim de 60 infants per cada centre es podran dur a terme les 2 propostes de casals (la de Cercle i la de Naïfar) a les 4 escoles. Cercle desenvoluparà el seu projecte a l’Escola del Mar i els Alocs i Naïfar a l’escola Pérez Sala i al Vaixell Burriac.
Els infants que vulguin inscriure’s al Casal de Municipi i no siguin de cap de les escoles de les AFA que organitzen (els Alocs, Escola del Mar, Pérez Sala i Vaixell Burriac), seran assignats a l’escola on hagi places disponibles pel seu grup d’edat.
Per últim podem anunciar-vos que, gràcies a l’esforç de les empreses de lleure per ajustar el seu pressupost i a l’aportació especial de l’Ajuntament, aquest any hi haurà una ajuda directa a les famílies que ha permès reduir el cost de l’horari de matí a 53€ (67,80€ en edicions anteriors).

Si teniu dubtes o voleu tenir més informació podeu posar-vos en contacte amb les entitats que
gestionen el casal:
Naïfar SCCL: casalvilassardemar@naifarlleure.es Cercle Activitats de Lleure: cercle@lleure.es
O bé amb les AFA
Escola els Alocs: alocsampa@gmail.com
Escola del Mar: amipa@escoladelmar.cat
Escola Pérez sala: ampa@escolaperezsala.cat
Escola Vaixell Burriac: ampavaixellburriac@gmail.com

CARTELL EN PDF

 TASTET DEL CASAL GREEN HEROES DOCUMENT FAMÍLIES PROJECTE GREEN HEROES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *