Circular de menjador

Benvolgudes famílies,

comencem un nou curs!

Us recordem alguns aspectes que poden ser del vostre interès, referent al menjador.

Com ja vàrem fer el curs passat, l’alumnat de P3 i P4 dinarà a les aules, cadascú amb el seu grup bombolla.Durant la primera setmana es realitzarà el període d’adaptació i, per aquesta raó, fins el dia 17 de setembre no hi haurà serveis d’acollida, de menjador ni de permanències pels infants de P3. Us recordem que teniu temps d’apuntar-vos a aquests serveis, fins el dimarts 14 de setembre, enviant un correu electrònic a amipa@escoladelmar.cat.

Què cal portar? 

Tot ha d’anar marcat amb noms i cognoms.

És necessari que els infants que facin ús del servei de menjador portin, cada dilluns al matí, el que se’ls demana a continuació:

P3:

Una bossa, amb:

Una bata amb botons i goma als punys.

El llençol socialitzat (se us donarà el primer dia).Cada dilluns, la família haurà de deixar la bata i el llençol en una caixa que trobarà a la porta de l’aula.

Xumet, nino i/o bolquers, en cas que en necessitin, per fer la migdiada. Els divendres es retornarà per desinfectar-lo a casa.

P4:

Bata amb botons i goma als punys (NO CAL BOSSA). Cada divendres caldrà que us emporteu la bata per rentar-la. Cada dilluns la família haurà de deixar la bata en una caixa que trobarà a la porta de l’aula.

P5:

Bata amb botons i goma als punys (NO CAL BOSSA)

Primària:

NO cal bata.

Una capsa per guardar la mascareta durant l’àpat.

*Aquest any seguirem sense fer servir el raspall de dents per mesures de seguretat i higiene.

Horaris:

Infantil: 12:30h

Primària: hi haurà dos torns de menjador. A les 13:00h dinaran 1r, 2n i 3r i a les 13:45h 4t, 5è i 6è.

Dietes:

Si algun infant té intoleràncies o al·lèrgies, el primer dia d’escola cal que porti el certificat mèdic a la coordinadora del menjador.Si l’infant necessita una dieta de manera esporàdica, s’ha de comunicar, abans de les 10 h del matí, per tal de poder-ho demanar a cuina.

Medicaments:

Si l’infant necessita que se li subministri un medicament, cal que al matí li doni, a la persona responsable de menjador, l’autorització juntament amb la recepta mèdica on ha de constar: el nom de l’alumne, el nom del medicament, la dosis corresponent així com l’hora que l’ha de prendre.

Pagaments:

Als usuaris fixes se’ls cobrarà el rebut el dia 8 de cada mes per avançat, a excepció del setembre que serà del 20 al 24.

En cas que algun dia l’usuari no es quedi a dinar s’ha d’avisar abans de les 10h del matí i se li descomptarà només la part del menú del preu total.

Contacte:

Correu electrònic: amipa@escoladelmar.cat.

Telèfon de l’AMIPA: 93.750.09.45

Whatsapp: 647.97.41.23

Comissió de menjadorSetembre 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *