Demanem més dotació de personal vetllador a la nostra escola

Des de l’AMIPA us volem transmetre una informació que creiem que és molt important per l’educació de qualitat dels nostres infants.
Aquest curs des del Departament d’Educació s’han assignat menys hores de persones vetlladores de les que necessita l’escola. Aquestes persones són les que acompanyen, en casos concrets, els infants amb necessitats educatives especials i que, per tant, col·laboren en fer de l’escola un espai més inclusiu. Aquesta reducció d’hores afecta tant a l’alumnat que necessita un acompanyament més proper, com a la resta de l’alumnat.

Des de l’escola s’ha demanat al Departament d’Educació que s’augmentin les hores assignades de personal vetllador. L’AMIPA també enviarà un escrit al Director de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental perquè revisin la dotació d’hores de vetlladora en funció de les necessitats que tenim. També demanarem ajuda a tots els grups municipals de Vilassar de Mar.
Volem implicar-vos a vosaltres, les famílies, que som qui podem fer més pressió al Departament d’Educació davant aquest incompliment del Decret d’Inclusió.

Hem elaborat un MODEL DE CARTA perquè cadascú de nosaltres (familiars dels infants que venen a l’escola) ompli i signi. Com més cartes recollim més pressió farem.

Com les recollirem?
Durant tota aquesta setmana les recollirem, a través de l’escola i de l’AMIPA. Ens les podreu fer arribar de diferents maneres: mitjançant els vostres infants, que els hi podran entregar a les seves mestres, deixant-les a la recepció de l’escola, a la bústia del despatx de l’AMIPA o bé donant-li a qualsevol membre de l’AMIPA. A més a més, les podreu entregar també el divendres per la tarda, a la mateixa taula on estarà l’urna per recaptar diners per la cursa solidària contra la leucèmia infantil.

Totes les persones que formem part de la comunitat educativa de l’Escola del Mar podem posar el nostre granet de sorra per fer una escola pública de qualitat!!!

Descarregar MODEL DE CARTA