ALTES 2n. Trimestre Extraescolars

Per tal de poder programar les activitats del proper trimestre, obrim el període d’altes de les activitats extraescolars. Per fer-ho, heu d’omplir aquest formulari: CLICAR AQUÍ 

Agrairem a tots aquells que ens heu confirmat la plaça que vàreu sol·licitar per el 1r trimestre, no ompliu el formulari donat que ja us tenim en compte. Els que vàreu sol·licitar alguna plaça i no ens heu confirmat amb temps que encara la voleu, haureu de tornar a omplir el formulari. 

Podeu consultar el llibret de les activitats CLICANT AQUÍ

Les dates per al segon trimestre d’altes a les activitats extraescolars seran les següents:

– Sol·licitud d’altes: d’avui mateix i fins al 18 de desembre al formulari mencionat. Si una activitat extraescolar no es menciona al nostre correu, llavors aquella extraescolar no disposa de places lliures.

– Correu de confirmació de la inscripció: el 22 de desembre. Aquelles famílies que hagin sol·licitat plaça en una extraescolar amb places disponibles, rebran un correu on els confirmarem si han obtingut una plaça o no.

Gràcies i salutacions,

Comissió d’extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *