ALTES 3r. Trimestre Extraescolars

Donada la situació excepcional en la que vivim, les activitats extraescolars s’han reprès més tard del previst, de tota manera estem contentes d’haver-les pogut re-emprendre i us donem gràcies a les famílies que heu confiat en nosaltres.

Us volem informar que a part de les activitats que ja hem engegat (Escacs, Patins, Fem esport, Teatre, Ssstrèpits) podem obrir dues noves de cara al 3r. trimestre, seran:

– Atletisme (2n a 6è) dilluns de 16:30h a 18h.

– Judo (1r a 6è) dimecres de 16:30h a 18h.

Actualment totes les activitats tenen un preu de 25 €/mes. Si voleu apuntar al vostre fill/a a alguna d’aquestes dues opcions us demanem que ompliu aquest formulari: https://forms.gle/opnnMB1Qu1GiKJog8

 També comunicar-vos que ens queda alguna plaça lliure per Fem esport P5 (dimarts o dijous) i Teatre (dimarts o dijous), si alguna família està interessada pot enviar un correu a extraescolars@escoladelmar.cat.

Podeu consultar el llibret de les activitats CLICANT AQUÍ

Gràcies i salutacions,

Comissió d’extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *